Szilágyi Jenő Szia!

Szilágyi Jenő vagyok. Jelenleg az ELTE-n tanulok programtervező matematikus szakon. Emellett a győri Széchenyi István Egyetemen gazdálkodási szakos hallgató vagyok, valamint a Zsigmond Király Főiskolán tanítok matekot és informatikát.

Szabadidőmben általában valamely hobbimnak hódolok, melyek közül a legfontosabbak: játék (a heti Activity-party elmaradhatatlan, GO-zni most kezdtem, de nagyon tetszik), sportok (kerékpár, futás(mostanában elég rendszeresen, idén még félmaratont is futottam), úszás(a Balatonátúszás erejéig minden évben), frizbi, lábtollas(kb. egy éve leltünk rá és a szerelmesei lettünk), kosárlabda(tesióra keretében), sielés(persze télen), régebben vitorláztam, legújabbak: sznóbord, jégkori), zene (gitározni nagyon szeretek, főleg tábortűznél), programozás és a matematika (szakmai ártalom), csak halkan jegyzem meg, hogy Harry Potter rajongó vagyok :) no meg a krimiket is kedvelem (Poirot a csúcs)

Magamról azt hiszem ennyi elég is. A honlap terveim szerint bővülni fog, remélem mindenki megelégedésére!

Ha valamilyen kommunikációs csatornára vágysz, aminek a másik végén engem találsz, akkor tárcsázd a következő e-mail címek valamelyikét: szjenoko@ludens.elte.hu, szjenoko@elte.hu, szjenoko@inf.elte.hu

Üdv,

Szilágyi Jenő